Vad är nu detta?

Jo, eftersom jag kan programmera lite, skjuter pistol sådär och tränar ungdomar i Säffle Pk så har det blivit en verktygslåda med "skytte-IT" genom åren. Nu när Corona stängt ute annan aktivitet så har det blivit några timmar vid tangentbordet och surfplattan för att "webbifiera" några av dessa. Det jag fått ihop delar jag gärna med mig av och jag hoppas det kan vara till någons glädje och nytta.
Det är betydligt mer som är under planering och jag tar gärna emot feedback vad jag ska lägga till eller ändra.

Varsågoda
//Stefan

Inga kostnader - inga krav - inga rättigheter

Detta gör jag på min fritid, när lust och tid finns. Så risken finns att jag ändrar något när som helst och möjligheten till support är begränsad. Webbplatsen är en ologisk mix av funktioner och design då jag prioriterar det jag tycker är roligast att fixa eller det jag själv har behov av.
Men som de flesta andra kan jag påverkas av fjäsk och/eller mutor, så att ha stabila funktioner över en tävling eller träning är inte omöjligt om man frågar.

Vill du veta lite mer?

Nedan hittar du generell information. Du har även en ikon i menyn du kan använda för att få mer information där du är.

Det beror lite på vad du tänkt göra på sidan.

Om du bara vill kolla resultat och läsa den information som föreningar/arrangörer/skyttar har publiserat så behöver du inget konto.

Du måste dock skapa ett konto om du ska använda funktionerna med dagboken och för att kunna se mer information om hur du skjutit på de tävlingar som finns med här.
Just nu är det oxå ett krav att registrera sig för att kunna anmäla sig till tävlingar.

Kakor (cookies) är små textfiler som lagras i din enhet. I kakorna sparas information som hjälper till att hantera din upplevelse medan du klickar runt på webbplatsen.

De flesta kakorna användes endast under besöket och raderas automatiskt när du lämnar webbplatsen. Men det finns några kakor som används vid administrationen och registrering av resultat som sparas lite längre. Detta för att det ska fungera smidigare och snabbare. Webbplatsen använder även tjänster från Google för att samla in anonym statistik över besök och serverns jobb. Hur webbplatsen används och beter sig kort och gott. Du kan inaktivera användningen av kakor i din webbläsare om du inte tycker om dem men det kommer göra att du får problem med att använda funktionerna jag erbjuder. Men det är ditt val, litar du inte på vad jag gör så är nog inte den här webbplatsen något för dig.

Om du ångrar ditt val att acceptera kakor kan du radera dem här.

Radera kakor

Om du registrerar dig på webbplatsen så kommer det att oundvikligen att hanteras personuppgifter. Vissa av dessa kommer även att lämnas vidare till tredjepart, tex arrangören av en tävling du anmält dig till eller som du deltagit i. De personuppgifter som du anger hanterar vi med den lagliga grunden "avtal". De resultat som presenteras här stöds på den lagliga grunden "allmänt intresse". Om du vill att dina uppgifter ska vara anonyma i resultatlistorna tar du det med arrangören. Vi har tydligt delat uppgifterna du anger så du kan förstå hur de används och vem som har tillgång till dem.

Om du inte har loggat in på ditt konto under 18 månader kommer det att plockas bort. Uppgifterna finns ett tag efter det sparat i olika backuper men ganska så snart därefter kommer de försvinna för gott.

Som ej inloggad

Om du inte har konto eller inte är inloggad så finns det fortfarande lite du kan göra på webbplatsen.

 • Läsa om kommande tävlingar och aktiviteter
 • Följa pågående aktiviteter
 • Kolla resultat på slutförda tävlingar
 • Registrera dig som skytt eller arrangör

Inloggad som skytt

När du loggar in som skytt har du lite mer att välja på.

 • Anmäla dig till kommande tävlingar
 • Redigera dina inställningar
 • Skapa en publik profil där du berättar om dig som skytt
 • Se din dagbok
 • Registrera aktiviteter
 • Se mer statistik om dina prestationer på aktiviteter

Inloggad som funktionär

Som funktionär kan du göra en hel del.

 • Registrera arrangemang
 • Ta emot anmälningar
 • Administrera tävlingar
 • Visa skott direkt från SIUS-bana

Skicka ett mail på kontakt@skjutplatsen.se så svarar jag så fort jag har möjlighet.

Gammal webläsare

Din webbläsare verkar inte riktigt kompatibel med skjutplatsen.se

Pröva gärna besöka sidan med en uppdaterad läsare.